Christian Jacobsson, 5 dan aikikai, shidoin. Huvudtränare.
Kärlek vi första höftkastet. Ja, det räckte med att bara komma in i dojon den där första gången för att förstå att det var precis det här jag så länge hade sökt. Jag är evigt tacksam till Claes Nyberg som var den första att introducera mig till aikidon, dess mysterier och den härliga sammanhållningen. Aikidon fortsätter hela tiden att fascinera mig med sina många olika sidor och jag gläds dagligen av att både träna, instruera och sprida aikidon till likasinnade. Inspireras gör jag dagligen av alla träningskamrater och såklart av Igarashi Sensei, Kobayashi Sensei, Urban Aldenklint, Åke Bengtsson och många fler.Bertil Sköld, 4 dan aikikai, shidoin.
Bertil började träna Aikido i början av 80-talet för bl a Jan Hermansson. Han försöker förmedla filosofin bakom teknikerna och utveckla en följsam Aikido. Bertil tränar också Lohan Qigong. Den tid som blir över upptas till stor del av golf.Magnus Burman, 3 dan aikikai, fukushidoin.
Jag hängde med en kompis till Brandbergens Aikidoklubb 1982 och blev omedelbart fast hos Stefan Stenudd och hans gäng under hela 80-talet. Sen blev det uppehåll pga av studier mm till 2005. Inspirationskällorna är många men främst är ändå Urban Aldenklint, Kobayashi Sensei och Igarashi Sensei. Under flera år har jag också åkt till Japan och Hombu dojo för att träna och lära. Men mest inspireras jag av alla duktiga tränande, barn och ungdommar i vår klubb.

Filip Arvidsson, 2 dan aikikai, fukushidoin.
Det var genom en affisch som min mamma fick idén att hennes son skulle börja träna aikido. Året var 1999 och jag var 10 år gammal. Idag har jag tränat i GAK i lite mer än halva mitt liv. Följdaktligen har klubben och dess medlemmar kommit att betyda väldigt mycket för mig. Sommaren 2009 kunde jag med klubbens hjälp spendera en månad som Uchi deshi (inneboende, tränande) i Kobayashi dojo i Tokyo. Japanresan har varit en dröm sen jag började träna. Parallellt med min aikido-träning utbildar jag mig till gymnasielärare i ämnena samhällskunskap och historia

Göran Daghjort, 1 dan aikikai
Jag var fast i aikidon efter första träningspasset. Det funkade ju för en som passerat fyrtio. Dessutom är det en jättekul budosport att träna. Idag har jag hand om familjepassen på lördagar.

Peter Rosenthal, 1 kyu
Ansvarar för barnpasset.

Anna Bazarnik, 1 kyu
Hjälptränare på barnpasset.

X